CSC-goud voor De Lek Beton

17 Maart '20
Kiwa heeft op 13 maart 2020 CSC-goud uitgereikt aan De Lek Beton (Betonmortelcentrale De Lek bv). Het CSC-certificaat (Concrete Sustainability Council) levert producenten het bewijs dat betonproducten, betonmortel en grondstoffen voor beton op een duurzame en verantwoorde manier worden geproduceerd.

Een duurzame betonketen begint bij betrokken mensen
Het CSC-keurmerk staat al meer dan twee jaar stevig in de markt. In Nederland zijn 150 certificaten uitgereikt. Directeur Arie Pols is samen met Heidi Hollander verantwoordelijk voor het duurzame beleid binnen De Lek Beton. Waarom zij voor De Lek Beton een CSC certificaat wilden? “Het certificaat maakt niet alleen duidelijk dat wij actief bezig zijn om zo duurzaam mogelijk beton te produceren. Het maakt mede duidelijk dat goed werkgeverschap, arbeidsveiligheid, integriteit en klantgerichtheid een belangrijke rol spelen in onze manier van ondernemen. Daarnaast is het informeren van en verantwoording afleggen aan onze maatschappij en stakeholders een belangrijk speerpunt. Iedere dag maken onze mensen het verschil: hun betrokkenheid, inzet en professionaliteit stelt ons in staat om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Nu en in de toekomst.”

Tijdens de audit van Kiwa is geconstateerd dat De Lek Beton op diverse aspecten hoog scoort, met name Bedrijfsvoering, Gezondheid & Veiligheid en Milieu. Het bedrijf voldoet aan alle eisen op het gebied van kwaliteits- en  milieumanagement & management van gezondheid en veiligheid. Ook is aantoonbare aandacht voor reductie van milieubelasting en hergebruik.

Volgens Arie Pols voldoet het bedrijf aan alle  productnormen en worden betonmortel en de andere cementgebonden species geleverd met kwaliteitscertificaten. “Vanaf vandaag leveren wij daar een CSC-certificaat bij”.  Heeft u vragen over CSC? Stel ze aan Heidi Hollander (hc.hollander@delekbeton.nl).

Alle nieuwsberichten

Nieuwe aanwinst voor De Lek Beton: Hyundai HL940

5 Maart '20
Lees meer

Eindejaar donatie

31 Januari '20
Lees meer

Welkom wagen 58!

27 Augustus '19
Lees meer

Nieuwe aanwinst III!

27 Februari '19
Lees meer

Nieuwe aanwinst II!

4 Januari '19
Lees meer

De Lek Beton investeert in hypermoderne betondrukbank

17 December '18
Lees meer

Nieuwe aanwinst!

21 November '18
Lees meer

De Lek Beton online een nieuw gezicht

4 Oktober '18
Lees meer
De Lek Beton