Betonhuis | VOBN

De Lek Beton is lid van het eerste uur van de Vereniging van Ondernemers van Betonmortelfabrikanten in Nederland (VOBN).

Sinds 1 december 2017 zijn de drie grootste brancheorganisaties in de Nederlandse betonmarkt verenigd onder een nieuwe koepel. De Bond van Fabrikanten van Betonproducten in Nederland (BFBN), het Cement & Beton Centrum (C&BC) en de Vereniging van Ondernemingen van Betonmortelfabrikanten in Nederland (VOBN) gaan verder onder Betonhuis. De VOBN is als sector betonmortel aangesloten bij Betonhuis.

Betonhuis is het aanspreekpunt binnen de sector en fungeert als het kenniscentrum voor o.a. overheden, aannemers en architecten en heeft experts in dienst op het gebied van duurzaam bouwen met beton. Betonhuis staat voor belangenbehartiging van aangesloten bedrijven, voor kennisontwikkeling betontechniek en normering, en voor de promotie van een duurzaam imago van beton. Verder faciliteert Betonhuis opleidingen en diverse leermiddelen, biedt het ondersteuning bij arbeidsvoorwaarden, adviseert men op het gebied van KAM en veiligheid, en kan men er terecht voor statistiek en dienstverlening. Betonhuis vertegenwoordigt 300 bedrijven in verschillende sectoren en is gevestigd in Woerden.

Lees verder op de site van het Betonhuis.

De Lek Beton