Een leverancier om op te bouwen

De Lek Beton is één van de weinige overgebleven zelfstandige familiebedrijven in de Nederlandse Betonmortelindustrie. In de loop der jaren is De Lek Beton uitgegroeid tot specialist in de vervaardiging van zowel betonmortel als andere cementgebonden species, zoals metselspecie, vloei- en schuimspecie en gestabiliseerd zand en stelspecie; alle species volgens alle mogelijke specificaties. De combinatie van directe, korte lijnen en kennis van de opdrachtgevers en de regio, maken De Lek Beton tot een vertrouwde partner, die zijn specialistische adviesfunctie als vanzelfsprekend beschouwt. Volgens welke specificatie er ook besteld wordt, afnemers kunnen ervan op aan dat er met ze meegedacht wordt. Een geruststellende gedachte bij projecten waar de samenstelling van betonmortel een hoge verantwoording met zich meebrengt.
In 2009 heeft De Lek Beton compleet nieuw gebouwd op de locatie aan het Schoonhovenseveer te Groot-Ammers. De nieuwe betonmortelcentrale heeft 2 productiepunten: een hoofdmenger met een capaciteit van 150 m³ per uur en een 2e menger voor specialties met een capaciteit van 75 – 100 m³ per uur. De nieuwe betonmortelcentrale kan beschikken over 10 verschillende soorten toeslagmaterialen (zand, grind, secundaire grondstoffen) en 9 verschillende soorten bindmiddelen en vulstoffen (cementen, vliegas, kalksteenmeel). Met genoemde productiemogelijkheden, 18 transporteenheden (betonmixers, beton(mixer)pompen en kippers) en 29 personeelsleden, mag De Lek Beton zich rekenen tot een van de modernste en grotere betonmortelcentrales van Nederland. Gecompleteerd met een uitgebreid proeflaboratorium en een persoonlijke benadering maakt dit De Lek Beton tot een kwaliteitsleverancier die zich betrokken voelt bij uw eindproduct.

De regio's Krimpenerwaard, Lopikerwaard, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden vormen de kern van het leveringsgebied; leveringen daarbuiten behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Voor een juiste situering van De Lek Beton zie bijgevoegd kaartfragment.

 


Grotere kaart weergeven